Pe lângă faptul că este super delicioasă, are și un aspect deosebit – Ruladă cu nucă de cocos și cacao – Pentru această rețetă, aveți nevoie de:
Ingrediente:
- 400 g biscuiți simpli
- 4 linguri cacao
- 200 g zahăr
- 200 ml apă
- 80 g margarină
- o fiolă esență de rom
Ingrediente pentru cremă:
- 200 g margarină
- 10 linguri zahăr pudră
- 100 g nucă de cocos
- o fiolă esență de vanilie
Mod de preparare:
1. Într-un vas, punem la fiert apa. Adăugăm zahărul, pudra de cacao, margarina și amestecăm bine. Turnăm compoziția peste biscuiții mărunțiti. Adăugăm romul și amestecăm bine. Turnăm aluatul pe o folie de plastic. În final trebuie să obținem 2 rulade de 35 cm lungime.
2. Pentru crema de cocos, batem margarina cu ajutorul unui mixer. Adăugăm zahărul, nuca de cocos și vanilia. Amestecăm bine până la omogenizare.
3. Pentru a forma prăjitura, tapetăm blatul cu crema pregătită anterior. Formăm rulada, pe urmă o punem la rece pentru câteva ore.
Să o savurați cu drag! Poftă bună!
Discussion about this post