O bunătate pe care toate gospodinele o vor prepara de acum înainte – Rețetă de cremeș – Pentru această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente:

  • 1,5 l lapte
  • 8 ouă
  • 300 g zahăr
  • 4 plicuri zahăr vanilat
  • 110 g făină
  • 100 g amidon
  • 1 pachet foi de cremes
  • 400 ml frișcă

Mod de preparare:

1. Pentru început, pune 1 litru de lapte la fiert, pe foc mic.

2. Cu ajutorul unui mixer, batem gălbenușurile spumă. Adăugăm zahărul, făina, zahărul vanilat, laptele rămas, amidonul și amestecăm foarte bine până la omogenizare.

3. Turnăm compoziția în laptele fiert. După omogenizare, luăm vasul de pe foc.

4. Adăugăm albușurile bătute spumă și amestecăm foarte bine.

5. Tapetăm foile cu crema pregătită anterior și formăm prăjitura. O lăsăm la frigider pentru 2-3 ore.

Savurați cu drag! Poftă bună!