Trucuri și secrete – Cum pregătim o bucată mai mare de carne astfel încât să fie fragedă și gustoasă – Pentru această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
Ingrediente necesare:
- 1 kg file de porc
- 3 linguri ulei
- 6 cartofi
- 8 căței de usturoi
- 3 cepe
- 1 linguriță boabe de piper negru
- 150 ml apă
- frunze de dafin
- verdeață
- sare
Mod de preparare:
1. Pentru început, tăiem usturoiul bucățele. Cu ajutorul unui cuțit, facem câteva tăieturi pe bucata de carne.
2. Așezăm feliile de usturoi în tăieturile respective. Într-un bol separat, amestecăm boabele de piper cu frunzele de dafin și sarea. Frecăm carnea cu amestecul respectiv.
3. Tapetăm carnea cu ulei și o așezăm într-o tavă de copt. Coacem la temperatura de 180 de grade până se rumenește frumos. (30 de minute)
4. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem cartofii rondele. Procedăm la fel cu ceapa.
5. După 30 de minute, scoatem tava din cuptor și adăugăm legumele. Coacem la aceeași temperatura până când legumele sunt gata.
Discussion about this post