Rețetă gustoasă și sățioasă, din cartofi, carne și cașcaval – Carne în stil franțuzesc la cuptor – Pentru această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
Ingrediente necesare:
- 1 kg carne de porc
- 10 cartofi
- 4 cepe
- 500 g cașcaval
- 400 g maioneză
- sare, piper
- boabe de muștar
- ulei
Mod de preparare:
1. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem carnea felii. Puteți să folosiți și carne de vită. O condimentăm cu sare și piper, pe urmă o frăgezim.
2. Cartofii îi dăm prin răzătoarea mare.
3. Așezăm cartofii într-un vas cu apă sarată. Ceapa o tăiem rondele.
4. Pe o tavă de copt tapetată cu ulei, așezăm cartofii. Pe deasupra, adăugăm carnea pregătită anterior. Adăugăm un strat de rondele de ceapă.
5. Tapetăm cu maioneză, pe urmă adăugăm cașcaval dat prin răzătoarea mare.
6. Punem tava la cuptor și coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 30 de minute.
Savurați cu poftă! Poftă mare!
Discussion about this post