Piept de pui cu cașcaval – Rețetă simplă, rapidă și gustoasă – Aveți nevoie de 500g piept de pui, 100g cașcaval ras, 1 ou, 3 linguri de făină, pătrunjel, sare și piper

Ingrediente:

  • 500g piept de pui (tăiat în cubulețe mici)
  • 100g cașcaval ras
  • 1 ou
  • 3 linguri de făină
  • 1 legătură mică de pătrunjel tocat
  • sare și piper, după gust

Pentru prăjire: 150 – 200 ml ulei

Mod de preparare:

Amestecați toate ingredientele într-un bol.
Încălziți uleiul într-o tigaie.

Punem o lingură cu vârf de umplutură în tigaie și o întindem puțin. Eu am pus 4 linguri deodată.
Se prăjesc la foc mic până se rumenesc.
Am servit cu legume și cartofi.

Vă dorim poftă bună!