Piept de pui cu cașcaval – Rețetă simplă, rapidă și gustoasă – Aveți nevoie de 500g piept de pui, 100g cașcaval ras, 1 ou, 3 linguri de făină, pătrunjel, sare și piper

Nivel de dificultate:
Începători

Timp de pregătire:
40 de minute

Cantitate:
Pentru 3 persoane

Costul ingredientelor:
Accesibil

Ingrediente:

500g piept de pui (tăiat în cubulețe mici)
100g cașcaval ras
1 ou
3 linguri de făină
1 legătură mică de pătrunjel tocat
sare și piper, după gust

Pentru prăjire: 150 – 200 ml ulei

Mod de preparare:

Amestecați toate ingredientele într-un bol.

Încălziți uleiul într-o tigaie.

Punem o lingură cu vârf de umplutură în tigaie și o întindem puțin. Eu am pus 4 linguri deodată.

Se prăjesc la foc mic până se rumenesc.

Am servit cu legume și cartofi.

Vă dorim poftă bună!