Mușchi de porc fraged și suculent, copt în sos de muștar – Simplu și gustos – Pentru această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
Ingrediente necesare:
- 1 kg carne de porc
- 10 căței de usturoi
- 4 linguri muștar
- sare, piper
Mod de preparare:
1. Pentru început, spălăm și curățăm carnea de porc.
2. O condimentăm cu sare și piper. Cu ajutorul unui cuțit, facem câteva tăieturi în carne.
3. Curățăm cățeii de usturoi și îi așezăm în tăieturile făcute anterior.
4. Tapetăm cu muștar pe urmă o lăsăm la frigider pentru 2-3 ore.
5. După acest interval de timp, învelim bucata de carne în folie de aluminiu și o așezăm într-o tavă de copt. Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 60 de minute.
Savurați cu poftă! Poftă mare!
Discussion about this post