Ingrediente:
- 400 g piept de pui (file de pui)
- 100 g cașcaval
- 100 g brânză (la alegere)
- 2 ouă
- 1 lingură ulei
- verdeață
- sare, piper
- alte condimente, după gust
Mod de preparare:
1. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem fileul de pui pe lungime. Batem fiecare bucată apoi condimentăm cu sare și piper.
2. Pentru umplutură, dăm ouăle fierte prin răzătoarea mare. Adăugăm brânza, verdeața tăiată mărunt, sarea, piperul și amestecăm bine bine…
3. Așezăm câte o lingură de umplutură pe fiecare bucățică de carne.
4. Formăm rulouri, pe care le adăugăm într-o formă de copt, tapetată cu puțin ulei…
5. Gătim rulourile în cuptorul preîncălzit la 180 grade Celsius, aprox. 30 minute. Adăugați pe deasupra cașcaval ras și gătiți-le încă un sfert de oră, până când se va forma crusta…
Să le savurați cu poftă! Poftă bună!
Discussion about this post