Iată cum poți transforma un pui banal într-o masă extraordinară – Delicatesă cum poate nu ai încercat – Pentru această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
Ingrediente necesare:
- 1 pui
- 100 g pâine
- 100 g cașcaval
- 2 ouă
- 2 cepe
- 200 g carne de porc
- 100 g unt
- verdeață
- 4 linguri ulei
- sare, piper
Mod de preparare:
1. Cu ajutorul unui cuțit, facem o tăietură pe coloana vertebrală și o taietură pe coaste, astfel încât să ajungem la locul de unire a pulpei cu osul. Separăm femurul de el.
2. Cu ajutorul mâinilor, scoatem articulația. Separăm pulpele superioare de coloană și scoatem oasele de lângă aripi.
3. Condimentăm carnea cu sare și piper, pe urmă o lăsăm 60 de minute.
4. Pentru umplutură, tăiem mărunt ceapa. Carnea de porc o dăm prin mașina de tocat. Pâinea o rupem bucățele mici iar untul și cascavalul le dăm prin răzătoarea mică. Verdeața o tocăm mărunt. Amestecăm bine toate ingredientele menționate mai sus. Adăugăm oul bătut și condimentăm cu sare și piper.
5. Umplem puiul cu umplutura pregătită, pe urmă îl coasem.
6. Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 60 de minute.
Savurați cu poftă! Poftă bună!
Discussion about this post