Gustoasă și aromată, dispare imediat de pe masă – Caserolă din cartofi cu cașcaval și usturoi – Pentru a pregăti această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
Ingrediente necesare:
- 12 cartofi
- 4 ouă
- 4 căței de usturoi
- 7 linguri maioneză
- 200 g cașcaval
- 2 linguri mărar
- sare, piper
Mod de preparare:
1. Pentru început, dăm cașcavalul prin răzătoare. Procedăm la fel și cu usturoiul.
2. Jumătate din cantitatea de cașcaval o amestecăm cu 2 ouă și 2 linguri de mărar. Păstrăm acest amestec pentru mai târziu.
3. Într-un bol, adăugăm cașcavalul rămas, 2 ouă, maioneza și usturoiul pregătit anterior. Amestecăm foarte bine până la omogenizare.
4. Cartofii îi dăm prin răzătoarea mare, pe urmă îi adăugăm în amestecul de ou și maioneză. Condimentăm cu sare și piper.
5. Turnăm amestecul obținut într-o tavă de copt. Pe deasupra, compoziția pregătită anterior, de ou și mărar.
6. Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 40 de minute.
Să aveți poftă! Poftă bună!
Discussion about this post