Ingrediente:
- 1 kg carne de pui
- 200 g ciuperci
- 3 căței de usturoi
- 100 ml vin alb
- 250 ml apă
- 2 linguri muștar
- 80 ml smântână
- 30 g unt
- 2 linguri ulei
- cimbru
- sare, piper
Mod de preparare:
1. Pentru început, spălăm carnea.
2. Într-o tigaie încinsă cu ulei, prăjim carnea la foc mic. Adăugăm untul și gătim până când carnea este rumenită.
3. Într-o tigaie încinsă cu unt, prăjim ciupercile tăiate mărunt. Adăugăm usturoiul, vinul, supa de pui, muștarul, smântâna și gătim la foc mic până obținem un sos fin și omogen.
4. Turnăm sosul într-o tavă de copt. Așezăm bucățelele de carne și coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 20 de minute.
Discussion about this post