Cartofi franțuzești cum sigur n-ai mai încercat până acum – O încântare pentru papilele gustative – Pentru această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
Ingrediente necesare:
- 9 cartofi
- 9 bucățele de unt
- 9 felii de cașcaval
- nucșoară
- sare, piper, usturoi
Mod de preparare:
1. Pentru început, curățăm cartofii. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem o felie de cartof pentru a putea sta vertical. Pe urmă, facem câteva tăieturi verticale. Procedăm la fel cu toți cartofii.
2. Condimentăm cartofii cu sare și piper. Așezăm câteva o bucățică de unt în tăieturile respective. Adăugăm usturoi tăiat mărunt iar pe deasupra, așezăm câte o felie de cașcaval.
3. Așezăm cartofii pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 45 de minute.
Să îi savurați cu drag! Poftă bună!
Discussion about this post