Rețetă explicată pas cu pas, cu imagini – Tort cremos și delicios (cu pișcoturi, cremă de brânză și căpșuni) – Tort de casă fără coacere – Un adevărat deliciu!
Ingrediente necesare:
- 300 g căpșuni (plus 50 g pentru decor)
- 30 g zahăr
- 300 g smântână pentru frișcă 30-35%
- 150 g zahăr pudră
- 300 g cremă de brânză
- 350 g pișcoturi
Mod de preparare:
Mixăm căpșunile cu blenderul vertical după care adăugăm zahărul tos și amestecăm bine. Mixăm spumă tare frișca lichidă, adăugând și zahărul pudră, după care încorporăm și crema de brânză. Transferăm compoziția într-un poș.
Trecem pișcoturile prin piureul de căpșuni și le punem în tavă: formăm marginile după care și baza tortului.
Punem un strat de cremă peste care punem încă un strat de pișcoturi trecute prin piure. Repetăm: un strat de cremă, unul de pișcoturi și un ultim strat de cremă. La final decorăm cu căpșuni.
Savurați cu poftă! Poftă bună!