Cartofi copți în lapte – Cei mai gustoși și cei mai fini cartofi pe care i-am gustat – Pentru această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
Ingrediente necesare:
- 600 g cartofi
- 30 g unt
- 150 ml lapte
- 2 căței de usturoi
- 2 crenguțe de rozmarin
- 1/2 linguriță condimente cartofi
- 60 g ceapă
- 300 g ciuperci
- 1/2 linguriță sare
- 30 ml ulei
- 2 linguri smântână
Mod de preparare:
1. Pentru început, spălăm cartofii.
2. Într-o formă de copt tapetată cu unt, așezăm cartofii. Adăugăm crenguțele de rozmarin și laptele.
3. Condimentăm bine și coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 60 de minute.
4. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem ceapa mărunt. Procedăm la fel și cu ciupercile. Le prăjim într-o tigaie încinsă cu ulei. Adăugăm untul și amestecăm foarte bine. La final, adăugă smântâna și gătim la foc mic până când garnitura este gata.
Să îi savurați cu poftă! Poftă bună!
Discussion about this post