Ingrediente:
- 350 g carne de porc
- 500 g cartofi decojiți
- 80 g cașcaval
- 2 roșii
- 1-2 căței de usturoi
- sare, piper, condimente
Mod de preparare:
1. Cu ajutorul unui blender, mărunțim carnea și cățeii de usturoi. După omogenizare, așezăm amestecul într-un bol și condimentăm după bunul plac.
2. Din umplutura obținută, formăm 9 biluțe egale.
3. Dăm cartofii prin răzătoare și îi scurgem de sucul lăsat.
4. Tăiem roșiile rondele.
5. Tapetăm o tavă cu ulei. Repartizăm cartofii dați prin răzătoare astfel încât să formăm 9 coșulețe.
6. Pe deasupra, așezăm biluțele de carne tocată și le aplatizăm puțin.
7. Așezăm feliile de roșii și punem tava în cuptor la temperatura de 180 de grade.
8. Cu 5 minute înainte, scoatem tava din cuptor și decorăm cu cașcaval dat prin răzătoare pe urmă punem tava în cuptor pentru câteva minute.
Să aveți poftă!