Rețetă foarte simplă și foarte rapidă, din puține ingrediente – Tartă aperitiv cu piept de pui și cașcaval

Ingrediente necesare:

  • 300g piept de pui, fiert
  • 50 g făină
  • 2 ouă
  • 150 ml lapte
  • 50 g cașcaval
  • Jumătate plic praf de copt
  • Sare și piper
  • Dovlecel

Mod de preparare:

Tocăm mărunt carnea fiartă. Batem ouăle, adăugăm laptele, făina amestecată cu praful de copt, cu piperul și cu sarea și amestecăm bine.

Vom obține o compoziție lichidă în care adăugăm carnea și cașcavalul ras. Amestecăm foarte bine și transferăm într-o tavă rotundă tapetată cu hârtie de copt. Punem deasupra rondele subțiri de dovlecei și / sau cașcaval ras.

Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius timp de 30-40 de minute.

Savurați cu poftă! Poftă bună!