Rețetă explicată pas cu pas, cu imagini – Sticksuri de casă cu glazură de ciocolată – Pentru a pregăti această rețetă aveți nevoie de:
Ingrediente necesare:
- 1 ou
- 100 g zahăr
- 240 g făină
- 4 g praf de copt
- 90 g de unt
- 400 g ciocolată topită
Mod de preparare:
Într-un bol adaugă oul, zahărul și amestecă până când zahărul se dizolvă.
Cerne făina și praful de copt, adaugă untul și frământă până când obții un aluat neted, omogen și compact. Învelește aluatul în folie de plastic și pune-l în frigider pentru aproximativ 40 de minute pentru a se întări.
După 40 minute, taie aluatul în bucăți și modelează bețișoarele.
Aranjează bețișoarele pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt și coace în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de aproximativ 12 minute.
Topește ciocolata și scufundă complet biscuiții, unul câte unul, în ciocolată. Așează biscuiții pe hârtie de copt și lasă-i să se răcească complet înainte de servire.
Savurați cu poftă! Poftă bună!