Ingrediente:

  • 600 g carne de pui
  • 300 g conopidă
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri făină
  • 1 morcov
  • 1 lingură unt
  • 2 ouă
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper

Mod de preparare:

1. Decojim morcovul, pe urmă îi tăiem cubulețe. Desfacem conopida bucățele mici. Punem legumele la fiert până când sunt gata.

2. Scoatem legumele din apă și le așezăm într-un bol. Adăugăm untul și amestecăm totul bine cu ajutorul unui blender.

3. Dăm carnea de pui prin mașina de tocat. O adăugăm în compoziția pregătită anterior.

4. Batem ouăle cu lapte. Adăugăm făina și turnăm amestecul în compoziție. Condimentăm cu sare și piper. Repartizăm amestecul în căni tapetate cu ulei.

5. Coacem la temperatura de 200 de grade, timp de 30 de minute.

Poftă bună!