Rețetă rapidă și gustoasă – Somon la tigaie (în sos de ciuperci) – O bunătate de rețetă, pas cu pas, cu imagini
Ingrediente necesare:
- Somon
- Sare, piper
- 8 ciuperci
- Ulei de măsline
- 3 căței usturoi
- 1 lingură făină
- 200 ml smântână de gătit
- Mărar
Mod de preparare:
Condimentăm somonul pe ambele părți cu sare și piper. Tocăm mărunt ciupercile.
Într-o tigaie cu un pic de ulei încins, prăjim somonul timp de 2 minute/ parte după care scoatem din tigaie.
Adăugăm ciupercile în tigaie și le călim timp de câteva minute. Adăugăm usturoiul tocat mărunt și amestecăm. Adăugăm sare și piper, făina și amestecăm din nou.
Adăugăm smântâna și gătim sosul timp de câteva minute după care adăugăm mărarul tocat și amestecăm. Gătim totul împreună pentru 3 minute.
Punem somonul înapoi în tigaie și punem un pic de sos deasupra. Decorăm cu mărar tocat mărunt.
Savurați cu poftă! Poftă bună!