Ingrediente pentru foaie:
- 3 ouă
- 14 linguri apă
- 14 linguri ulei
- 14 linguri zahăr
- 16 linguri făină
- 1 praf de copt
- suc de lămâie
Ingrediente pentru umplutură:
- 600 g brânză de vaci
- 150 g zahăr
- 4 ouă
- zahăr vanilat
- 1 plic budincă de vanilie
Mod de preparare:
1. Cu ajutorul unui mixer, batem ouăle. Treptat, adăugăm apa, uleiul, zahărul, făina și praful de copt stins în suc de lămâie. Mixăm bine până la omogenizare.
2. Într-o tavă tapetată cu ulei, turnăm jumătate din cantitatea de aluat. Coacem la temperatura de 220 de grade, timp de 5-7 minute.
3. Într-un bol separat, batem brânza de vaci cu ajutorul unui mixer. Adăugăm ouăle, zahărul, praful de budincă și mixăm până obținem o cremă densă și omogenă.
4. Scoatem foaia din cuptor și o tapetăm cu crema pregătită anterior. Pe deasupra, turnăm aluatul rămas și coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 40 de minute. La final, decorăm cu zahăr pudră.
Poftă bună!