Rețetă simplă și rapidă – Așa se pregătește un aluat gustos pentru colțunași

Rețetă simplă și rapidă – Așa se pregătește un aluat gustos pentru colțunași – Pentru această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente:

  • 3 linguri făină
  • 1-2 linguri apă fierbinte
  • 1 ou
  • 3 linguri ulei
  • 1/2 linguriță sare

Mod de preparare:

1. Amestecăm făina cernută cu sare. În mijlocul ei, turnăm uleiul.

2. Fierbem apa, apoi o turnăm peste făină. Amestecăm bine până când obținem o consistență omogenă. Lăsăm aluatul la răcit 5 minute.

3. Într-un bol separat, batem ouăle până la omogenizare. Turnăm compoziția în aluat și mixăm bine. După ce amestecăm bine timp de 1 minut, vom obține un aluat complet omogen.

4. Lăsăm aluatul deoparte, acoperit cu un prosop, timp de 30 minute. Între timp, pregătim umplutura.

Poftă bună!