Ingrediente necesare:

  • 3 cartofi
  • 1 țelină mică
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 1 ardei
  • 1 legătură pătrunjel sau mărar
  • 2 linguri pastă de tomate
  • 2-3 linguri ulei
  • Sare
  • Opțional: câteva linguri borș

Mod de preparare:

Într-o oală cu apă clocotită adăugăm cubulețele de cartofi, țelina tocată, ardeiul tocat, ceapa tocată și morcovul tocat sau dat pe răzătoare.
Lăsăm legumele să fiarbă la foc mediu timp de 15 minute, apoi adăugăm 2-3 linguri de ulei și pasta de tomate.

Amestecăm, apoi mai fierbem timp de 5 minute după care oprim focul și adăugăm pătrunjelul sau mărarul tocat și, dacă folosim, borș.

Să o savurați cu poftă! Poftă bună!

Rețetă preluată de pe barbatlacratita.ro