Rețetă cu imagini, pas cu pas – Desert în 2 culori, cu lapte și ciocolată – Nu trebuie să aprinzi cuptorul pentru această rețetă – Rețetă fără făină
Ingrediente necesare:
- 20 g gelatină instant plus 100 ml lapte
- 250 ml frișcă lichidă fierbinte și 100 g ciocolată neagră
- 350 g brânză de vaci
- 2 linguri zahăr
- 250 ml frișcă lichidă
Mod de preparare:
Amestecăm gelatina cu laptele și o lăsăm să se umfle.
Într-un alt bol amestecăm frișca lichidă fierbinte cu bucățelele de ciocolată neagră, până la omogenizare. Încorporăm și jumătate din gelatina umflată. Transferăm compoziția într-o formă de silicon și dăm la frigider.
Punem brânza de vaci, zahărul și frișca lichidă într-un bol și omogenizăm bine cu mixerul vertical. Încorporăm și gelatina (topită pe foc mic, fără să o fierbem) ș turnăm compoziția în formă. Dăm la frigider pentru 1-2 ore.
Savurați cu poftă! Poftă bună!