Rețetă cu imagini, pas cu pas – Desert în 2 culori, cu lapte și ciocolată – Nu trebuie să aprinzi cuptorul pentru această rețetă – Rețetă fără făină

Ingrediente necesare:

  • 20 g gelatină instant plus 100 ml lapte
  • 250 ml frișcă lichidă fierbinte și 100 g ciocolată neagră
  • 350 g brânză de vaci
  • 2 linguri zahăr
  • 250 ml frișcă lichidă

Mod de preparare:

Amestecăm gelatina cu laptele și o lăsăm să se umfle.

Într-un alt bol amestecăm frișca lichidă fierbinte cu bucățelele de ciocolată neagră, până la omogenizare. Încorporăm și jumătate din gelatina umflată. Transferăm compoziția într-o formă de silicon și dăm la frigider.

Punem brânza de vaci, zahărul și frișca lichidă într-un bol și omogenizăm bine cu mixerul vertical. Încorporăm și gelatina (topită pe foc mic, fără să o fierbem) ș turnăm compoziția în formă. Dăm la frigider pentru 1-2 ore.

Savurați cu poftă! Poftă bună!