Ingrediente necesare:
- 3 ouă
- 100 g șuncă
- 120 g cașcaval ras
- 1 roșie
- 10 g unt
- 4 lipii rotunde
- sare și piper, după gust
Mod de preparare:
Spargem ouăle într-un bol, punem sare și piper după gust, apoi batem ouăle cu un tel. Ungem o tigaie cu fundul gros cu 10 g de unt, apoi turnăm jumătate din cantitatea de ouă n tigaie și le acoperim cu prima lipie.
Așezăm feliile de șuncă, presărăm cu cașcaval, apoi acoperim tot cu a doua lipie.
Așezăm și rondelele de roșii și le presărăm cu cașcaval, apoi le acoperim cu a treia lipie. Peste a treia lipie punem încă un strat de șuncă și cașcaval ras, apoi așezăm ultima lipie, peste care turnăm cantitatea rămasă de ou bătut. Acoperim tigaie cu capac și coacem la foc mic, 5 minute pe fiecare parte.
Poftă bună!
Discussion about this post