Ingrediente necesare:
2 pulpe de pui
5 căței de usturoi
1 lămâie
Cimbru uscat
2 linguri muștar semiiute
10 linguri ulei
Sare,piper
500 gr cartofi
2 cepe medii
Mod de preparare:
Pulpele se spală, se șterg de apă, și se taie in bucăți. 2 căței de usturoi se taie mărunt și frecăm bucățile de pulpă cu ele.Stoarcem lămâia, apoi amestecăm sucul cu cimbrul,muștarul,uleiul și restul de usturoi. Formăm o marinadă. Adăugăm sare și piper. Bucățile de pui se lasă 2 ore in această marinadă.
Incalzim cuptorul la 200 de grade . Curățăm ceapa si cartofii,le spălăm,le tăiem in bucăți de 1 cm. Pulpele de pui se pun intr-un vas de copt și le dăm la cuptor impreună cu marinada rămasă. după 15 minute adaugăm si ceapa și cartofii și dăm din nou la cuptor până e gata.
Merge perfect cu o salată verde și cu un vin alb.
Poftă bună!