O masă pe cinste! Prânz rapid și gustos, la cuptor – Se prepară din 500g carne tocată, 3 ouă, 2 cepe, 2 cartofi, 100g cașcaval, sare și piper
Ingrediente necesare:
- 500 g carne tocată
- 3 ouă
- 2 cepe roșii
- 2 cartofi medii
- 100 g cașcaval ras
- Sare și piper după gust
- Maioneză după gust
Mod de preparare:
Ungem cu unt o tavă. Împărțim carnea tocată în 5 părți egale pe care le condimentăm cu sare și piper. Aplatizăm un pic și punem în tigaia pregătită.
Curățăm și tocăm ceapa și punem peste carnea din tigaie. Fierbem ouăle, le dăm prin răzătoarea mare și le transferăm peste stratul de ceapă.
Peste stratul de ouă punem un strat de cartofi rași, peste care punem un strat de cașcaval ras. După gust, peste cașcavalul ras putem pune și un pic de maioneză…
Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius pentru aproximativ 30 de minute.
Savurați cu poftă! Poftă bună!