Ingrediente:
- 800 g carne tocată de porc
- 300 g carne tocată de pui
- 1 ceapă
- 100 ml lapte
- 70 g pâine
- sare
- piper
Ingrediente pentru umplutură
- 200 ml smântână
- 150 g cașcaval
- 2 ouă
- mărar
Mod de preparare:
1. Într-un bol, amestecăm carnea tocată cu ceapa tăiată mărunt. Adăugăm pâinea, laptele sarea, piperul și amestecăm foarte bine.
2. Într-un bol, batem ouăle. Adăugăm cașcavalul dat prin răzătoare, smântâna, mărarul și amestecăm foarte bine.
3. Cu ajutorul mâinilor, formăm coșulețe din amestecul de carne tocată. Le așezăm pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Adăugăm umplutura și coacem la temperatura de 200 de grade, timp de 25 de minute.
Să le savurați cu poftă! Poftă bună!