Nivel de dificultate: Începători
Cantitate: Pentru 4 persoane
Ingrediente necesare:
- 1-2 morcovi
- 1-2 rădăcini pătrunjel
- jumătate de cană de fasole albă
- 2 cepe roșii (medii)
- 4 caței de usturoi
- vegeta, piper, boia
- 1-2 linguri pastă de tomate
- făină, ulei / untură
- pătrunjel
- 1 ciolan de porc mai mic
Mod de preparare:
Spălăm bine ciolanul, îl punem la fiert, acoperit cu apă. Va fi gata in aproximativ 1 oră. Într-o oală mai mare (eu am făcut 2 litri de supă), punem pe foc uleiul sau untura, călim ceapa, adăugăm usturoiul tocat, apoi adăugăm 1 lingură de făină, lăsăm puțin la prăjit, apoi adăugăm 1 lingură de boia, după care adăugăm apa…
Punem 2 linguri de pastă de tomate și condimentăm după gust. La final, adăugăm fasolea și fierbem până se înmoaie…
După ce fasolea e gata, adăugăm ciolanul fiert si dezosat, plus legumele mărunțite. Când totul este fiert și gulașul aproape gata, punem pătrunjelul tocat…
Servim cu pâine de casă… O bunătate!
Să aveți poftă! Poftă mare!
Discussion about this post