Rețetă cu imagini, explicată pas cu pas – Fursecuri de casă fragede și aromate – Pur și simplu se topesc în gură… și sunt gata imediat, din puține ingrediente!
Ingrediente necesare:
- 250 g migdale măcinate
- 150 g zahăr pudră
- 2 albușuri
- 1 lingură miere
- Coajă rasă de lămâie
- Zahăr pudră
Mod de preparare:
Amestecăm migdalele măcinate cu zahărul pudră. Adăugăm albușurile, mierea și amestecăm cu o lingură. Încorporăm și coaja de lămâie.
Din aluatul astfel obținut formăm biluțe pe care le aplatizăm, le trecem prin zahăr pudră și le așezăm pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 170 de grade pentru 6 minute după care reducem temperatura la 150 de grade pentru încă 10-12 minute.
Savurați cu poftă! Poftă bună!