Ingrediente:
- 4 fileuri de pui
- 200 g ciuperci
- 4 linguri cașcaval
- 1 ceapă medie
- 100 ml ulei
- 200 ml smântână
- 5 căței de usturoi
- 2 linguri mărar
- sare, piper
Mod de preparare:
1. Pentru început, frăgezim carnea de pui. Batem carnea și asezonăm cu sare și piper. Dacă doriți, puteți folosi și alte condimente, după preferințe…
2. Într-o tigaie încinsă cu ulei, prăjim ciupercile și ceapa. Condimentăm cu sare și piper.
3. Așezăm bucățile de carne pe masa de lucru. Pe deasupra, adăugăm compoziția de ceapă și acoperim cu cașcaval dat prin răzătoare. Formăm rulouri pe care le prindem cu ață de bucătărie.
4. Prăjim rulourile într-o tigaie încinsă cu ulei, 2 minute pe fiecare parte.
5. Așezăm rulourile într-o tigaie adâncă. Adăugăm smântâna, usturoiul zdrobit, verdeață, acoperim cu un capac și gătim la foc mic, timp de aprox. 15-20 minute…
Să le savurați cu poftă! Poftă bună!
Discussion about this post