Măncărică aromată și delicioasă, se prepară rapid – Dovlecei la cuptor cu usturoi, șuncă și cașcaval

Ingrediente necesare:

  • 3 căni dovlecei rași
  • 2 cepe roșii
  • 4 ouă
  • 250 g cașcaval ras
  • 300 g șuncă
  • 1 cană griș
  • 1 plic praf de copt
  • 5 căței usturoi (pisați)
  • 1 linguriță sare
  • 2 linguri pătrunjel verde tocat mărunt
  • Piper

Mod de preparare:

Ungem cu unt și tapetăm cu pesmet o tavă de 32*22 cm. Dăm dovleceii prin răzătoarea mare. Amestecăm dovleceii cu celelalte ingrediente.

Transferăm compoziția în tava pregătită și dăm la cuptorul preîncălzit la 180 de grade, timp de 50 de minute.

Savurați cu poftă! Poftă bună!