Rețetă cu imagini, pas cu pas – Desert de casă rapid și aromat (la pahar) – Se prepară din 25g unt, 100g biscuiți, 150g brânză dulce, 150g frișcă, 50g zahăr pudră și 300g căpșuni

Ingrediente necesare:

  • 100 g biscuiți măcinați
  • 25 g unt topit, cald
  • 150 g brânză de vaci (sau ricotta sau mascarpone)
  • 50 g zahăr pudră
  • 150 ml frișcă lichidă
  • 300 g căpșuni

Mod de preparare:

Amestecăm biscuiții măcinați cu untul topit. Într-un alt bol mixăm brânza cu zahărul pudră după care adăugăm frișca lichidă și omogenizăm bine cu mixerul. Transferăm crema într-un poș.

Umplem paharele: un strat de biscuiți, un strat de cremă, un strat de bucățele de căpșuni. Repetăm straturile până umplem paharele.

Savurați cu poftă! Poftă bună!