Din cauza alimentației necorespunzătoare sau din cauza poluării din aer, pe parcursul unei zile se acumulează diferite toxine în organism.
Înainte de a merge la culcare, organismului îi prinde bine o mână de ajutor în procesul de curățare și de eliminare a toxinelor.

Următoarele ceaiuri ajută în arderea grăsimilor, curăță ficatul și favorizează un somn odihnitor.

Ceaiul de mușețel

Ceaiul de mușețel ne ajută să dormim mai bine. în plus de asta, datorită cantității semnificative de antioxidanți pe care-i conține, ajută și la curățarea intestinelor, ficatului și în procesul de eliminare a toxinelor. Peste o lingură de plantă se toarnă apă fiartă și se lasă la infuzat 10 minute. Se strecoară și se consumă cald.

Ceaiul de mentă

Ceaiul de mentă conține foarte mulți antioxidanți și uleiuri esențiale. Acestea au rolul de a ajuta la accelerarea metabolismului, lucru care ajută foarte mult în procesul de detoxifiere. Peste o lingură de frunze de mentă se toarnă apă clocotită și se lasă la infuzat timp de 10 minute.

Infuzia de lămâie

Această infuzie este un relaxant și un detoxifiant excelent. Se curăță o lămâi și se pune la fiert. Se fierbe timp de 5 minute, se lasă vasul acoperit pentru încă 5 minute după care se strecoară și se bea infuzia (ceaiul) cu 1 oră înainte de culcare.