Rețetă pas cu pas, cu imagini – Ciupercuțe la tigaie (în sos cremos) – Rețetă rapidă, din puține ingrediente – Aveți nevoie de 200g ciuperci, 100g smântână, 10g unt și…
Ingrediente necesare:
- 200 g ciuperci
- Jumătate ceapă
- Ulei
- 10 g unt
- 150 g supă de pui sau de legume
- 100 g smântână de gătit
- Oregano, sare, piper
- 15 g parmezan ras
- Pătrunjel verde tocat mărunt
- 1 cățel usturoi
Mod de preparare:
Încingem un pic de ulei într-o tigaie, adăugăm ceapa tocată mărunt, untul și călim ceapa până devine translucidă.
Adăugăm și ciupercile tocate, amestecăm și călim totul împreună până ciupercile capătă o culoare frumoasă. Adăugăm supa, smântâna, sare, piper, oregano și amestecăm.
Gătim totul împreună timp de câteva minute după care adăugăm usturoiul tocat mărunt, parmezanul și amestecăm. La final adăugăm și pătrunjelul.
Savurați cu poftă! Poftă bună!