Extrem de ușor de făcut – Bomboane Raffaello din lapte condensat și lapte praf
Ingrediente necesare:
- 200 g fulgi de cocos
- 150 g zahăr tos
- 150 g unt
- 1 plic zahăr vanilat
- Jumătate conservă lapte condensat
- 50 g fulgi de cocos
- 300 g lapte praf
- 100 ml lapte
Mod de preparare:
Topim untul și îl amestecăm cu zahărul tos și cel vanilat. Adăugăm și laptele praf și laptele și amestecăm foarte bine, până la omogenizare.
Adăugăm laptele condensat și, treptat, 200 de grame de cocos. Adăugăm cocosul treptat până obținem o compoziție potrivit de densă.
Amestecăm foarte bine și dăm la frigider pentru minim 1-2 ore. Ulterior, formăm bomboanele și le dăm prin fulgi de cocos (50g). Le dăm la frigider pentru câteva ore.
După gust, putem pune în mijlocul biluțelor și câte o migdală.
Savurați cu poftă! Poftă bună!