Aripioare de pui la cuptor, cu parmezan, usturoi și busuioc – O rețetă simplă, dar super gustoasă

Ingrediente:

  • 10 aripi de pui
  • 1 lingură rasă de rozmarin uscat
  • 1 lingură rasă de oregano uscat
  • 1 linguriță de cumin măcinat
  • sare, piper, ulei de măsline
  • o legătură de busuioc verde
  • 1-2 căței de usturoi ras
  • 1 cană de parmezan ras

Mod de preparare:

1. Se încălzește cuptorul la 180 grade Celsius și se tapetează o tavă de aragaz cu folie de aluminiu. Se curăță aripile și se taie în jumătăți. Se amestecă rozmarinul, oregano, cumin cu ulei de măsline, sare și piper. Se răstoarnă amestecul de condimente peste aripi și se amestecă bine.

2. Se așează carnea într-un singur strat în tavă și se dau la cuptor pentru 35-40 minute. Între timp, se mărunțesc frunzele de busuioc și se amestecă cu parmezanul ras și usturoiul tocat foarte mărunt. Se scot aripile din cuptor și se răstoarnă imediat peste parmezan și usturoi. Se amestecă până când toate aripile sunt condimentate uniform.

Să le savurați cu poftă! Poftă bună!

Rețetă preluată cu acord expres, de pe blogul 3SistersCooking