Rețetă excepțională de post, fără lapte și ouă – Chec de post, cu vanilie și ciocolată – Pentru a pregăti această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
Ingrediente pentru umplutură:
- 3-4 linguri cacao
- 150 g zahăr
- 180 g făină
- 1 praf de copt
- sare
- vanilie
- 240 ml apă fierbinte
- 60 ml ulei
Ingrediente pentru blat:
- 100 g zahăr
- 200 g făină
- 1 praf de copt
- 240 ml apă fierbinte
- esență de vanilie
- 60 ml ulei
Mod de preparare:
1. Pentru început, avem nevoie de 2 boluri pentru prepararea compozițiilor. Amestecăm toate ingredientele uscate într-un bol, iar cele lichide într-un bol separat.
2. Amestecăm ingredientele uscate cu cele umede (atât pentru checul alb cât și pentru cel negru).
3. Turnăm aluatul într-o formă de copt tapetată cu ulei. Coacem la temperatura de 170 de grade, timp de 35 de minute.
4. La final, decorăm cu zahăr pudră și glazură de ciocolată.
Să îl savurați cu drag! Poftă bună!
Discussion about this post