Rețeta cu care nu dau greș niciodată, îmi iese întotdeauna – Pandișpan pufos și înalt

Rețeta cu care nu dau greș niciodată, îmi iese întotdeauna – Pandișpan pufos și înalt – Pentru această rețetă, ai nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente necesare:

  • 7 ouă
  • 220 g zahăr
  • unt
  • 2 lingurițe zahăr vanilat
  • 150 g făină
  • 70 g amidon
  • 1 linguriță praf de copt

Mod de preparare:

1. Într-un bol, batem ouăle cu ajutorul unui mixer. Adăugăm zahărul vanilat și amestecăm bine, timp de 5 minute.

2. Mixăm până obținem o spumă tare și omogenă. Într-un bol separat, amestecăm făina cu amidoul și praful de copt.

3. Treptat, adăugăm făina în compoziția de ouă. Amestecăm cu grijă, într-o singură direcție, până la omogenizare.

4. Turnăm aluatul într-o tavă specială de multicooker, tapetată cu unt topit. Coacem timp de 40-50 de minute.

Să îl savurați cu drag! Poftă bună!