Rețeta cu care nu dau greș niciodată, îmi iese întotdeauna – Pandișpan pufos și înalt – Pentru această rețetă, ai nevoie de următoarele ingrediente:
Ingrediente necesare:
- 7 ouă
- 220 g zahăr
- unt
- 2 lingurițe zahăr vanilat
- 150 g făină
- 70 g amidon
- 1 linguriță praf de copt
Mod de preparare:
1. Într-un bol, batem ouăle cu ajutorul unui mixer. Adăugăm zahărul vanilat și amestecăm bine, timp de 5 minute.
2. Mixăm până obținem o spumă tare și omogenă. Într-un bol separat, amestecăm făina cu amidoul și praful de copt.
3. Treptat, adăugăm făina în compoziția de ouă. Amestecăm cu grijă, într-o singură direcție, până la omogenizare.
4. Turnăm aluatul într-o tavă specială de multicooker, tapetată cu unt topit. Coacem timp de 40-50 de minute.
Să îl savurați cu drag! Poftă bună!
Discussion about this post