O prăjitură cu adevărat irezistibilă – Tort fără coacere, din cafea și ciocolată

O prăjitură cu adevărat irezistibilă – Tort fără coacere, din cafea și ciocolată – Pentru această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente necesare:

  • 100 g cafea neagră
  • 500 g bicuiți
  • 200 g zahăr
  • 4 ouă
  • 1 lingură pudră de cacao
  • 250 g unt
  • 1 linguriță zahăr vanilat

Mod de preparare:

1. Pentru început, pregătim crema. Într-un vas batem ouăle cu ajutorul unui mixer. Adăugăm zahărul, pudra de cacao și zahărul vanilat. Amestecăm bine până la omogenizare.

2. Punem amestecul la încălzit pe baie de aburi. Mixăm bine până obține o cremă densă, pe urmă adăugăm untul la temperatura camerei.

3. Înmuiem biscuiții în cafea și îi aranjăm uniform într-o tavă de copt. Pe deasupra, turnăm uniform crema pregătită anterior. Lăsăm prăjitura la frigider câteva ore.

Savurați cu drag! Poftă bună!