Salată festivă cu ciuperci – Dispare din farfurii într-un minut, merită făcută cu prima ocazie – Pentru această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
Ingrediente:
- 300 g carne de vită
- 1 morcov mediu
- 2-3 castraveți marinați
- 1 cutie de ciuperci marinate
- 150 g cașcaval
- 2-3 căței de usturoi
- ulei
Mod de preparare:
1. Pentru început, punem carnea la fiert. După ce s-a răcit, o desfacem fâșii.
2. Într-o tigaie încinsă cu ulei, prăjim morcovul dat prin răzătoare.
3. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem castraveții bucățele.
4. Dăm cașcavalul prin răzătoarea mică și amestecăm toate ingredientele menționate anterior. La final, asezonăm cu maioneză și condimentăm după bunul plac.
Să o savurați cu poftă! Poftă mare!
Discussion about this post