Salată de cartofi cu șuncă, ouă, castraveciori murați și ceapă verde – O bunătate!

Salată de cartofi cu șuncă, ouă, castraveciori murați și ceapă verde – O bunătate! Pentru această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente:

  • 400 g cartofi
  • 150 g șuncă
  • 2 castraveciori murați
  • 2 roșii
  • 2 fire de ceapă verde
  • 2 ouă fierte tari
  • 2 linguri maioneză light
  • sare

Mod de preparare:

1. Pentru început, tăiem cartofii cubulețe, pe urmă îi punem la fiert într-un vas cu apă.

2. Fierbem ouăle, pe urmă le tăiem felii. Ceapa o tăiem rondele. Procedăm la fel și cu castraveciorii și roșiile. Șunca o tăiem cubulețe.

3. Amestecăm toate ingredientele menționate mai sus. La final, condimentăm după bunul plac.

Să o savurați cu poftă! Poftă bună!

Încearcă și… Cea mai gustoasă salată din piept de pui

Merită făcută cât mai des – Pentru această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente necesare:

  • 600 g piept de pui
  • 500 g șuncă
  • 6 castraveți murați
  • 5 roșii
  • 6 ouă
  • 100 g cașcaval
  • verdeață
  • maioneză

Mod de preparare:

1. Pentru început, punem carnea de pui la fiert. După ce s-a răcit, o tăiem bucățele.

2. Dăm cașcavalul prin răzătoare. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem castraveții pai. Procedăm la fel și cu șunca.

3. Punem ouăle la fiert într-o oală cu apă. După ce s-au răcit, le tăiem bucățele.

4. Roșiile le tăiem cubulețe.

5. Într-un bol, amestecăm toate ingredientele menționate mai sus. La final, condimentăm cu verdeață și maioneză.

Să aveți poftă! Poftă bună!

Încearcă și… Salată de conopidă

Salată simplă și gustoasă de conopidă – Foarte sănătoasă și sățioasă, foarte bună pentru cei care țin dietă – Pentru a pregăti această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente:

  • 1 kg conopidă
  • 1 morcov mare
  • 4 linguri oțet
  • câțiva căței de usturoi
  • 1 ardei gras
  • pătrunjel
  • un pic de ulei
  • alte condimente, la alegere

Cum se prepară?

  • Spălați bine conopida și tăiați-o mărunt.
  • Fierbeți conopida timp de 15-20 minute, până când devine ușor moale. Așteptați apoi să se răcească suficient.
  • Curățați și dați prin răzătoare morcovul.
  • Tăiați ardeiul gras fâșii și tocați mărunt pătrunjelul.
  • Puneți laolaltă toate ingredientele și adăugați usturoiul, oțetul, uleiul și alte condimente, după gust.
  • Amestecați bine și lăsați salata la frigider peste noapte.

Poftă bună!