Macrou marinat în doar 2 ore – Foarte fin, nu-l găsești la niciun magazin

Ingrediente

  • 1 macrou
  • 200 ml de apă
  • 2 linguri de sare
  • zeama de la 2 lamai
  • 2 linguri de zahar
  • 1 lingura otet
  • 1 lingura ulei de masline
  • 6-8 boabe de piper
  • 1 ceapă
  • 5 boabe de ienibahar
  • 3-4 frunze de dafin

Mod de preparare:

Dezghețați și curățați macroul pe exterior și interior, tăiați capul, iar fileul tăiați-l în felii de mărime medie.

Pentru a pregăti marinada, amestecati toate ingredientele intr-un vas.

 

Puneți bucățile de pește în marinada , acoperiți cu un capac și lăsați-l pentru 2 ore.
După 2 ore, scoateți peștele din marinadă și serviți. Dacă veți lăsa peștele mai mult de 2 ore, acesta va fi prea sărat / marinat…

Poftă bună!