Cea mai gustoasă salată din piept de pui – Această rețetă merită salvată și pregătită lunar

Cea mai gustoasă salată din piept de pui – Merită făcută cât mai des – Pentru această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente necesare:

  • 600 g piept de pui
  • 500 g șuncă
  • 6 castraveți murați
  • 5 roșii
  • 6 ouă
  • 100 g cașcaval
  • verdeață
  • maioneză

Mod de preparare:

1. Pentru început, punem carnea de pui la fiert. După ce s-a răcit, o tăiem bucățele.

2. Dăm cașcavalul prin răzătoare. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem castraveții pai. Procedăm la fel și cu șunca.

3. Punem ouăle la fiert într-o oală cu apă. După ce s-au răcit, le tăiem bucățele.

4. Roșiile le tăiem cubulețe.

5. Într-un bol, amestecăm toate ingredientele menționate mai sus. La final, condimentăm cu verdeață și maioneză.

Să aveți poftă! Poftă bună!

Încearcă și… Cea mai gustoasă salată de legume

Nu rezistă prea mult timp în farfurie – Pentru a pregăti această bunătate, ai nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente necesare:

  • 600 g varză
  • 4 ardei grași
  • 4 căței de usturoi
  • 2 cepe
  • 4 roșii
  • 40 g pătrunjel
  • 100 g miez de nucă
  • zahăr
  • 2 lingurițe muștar
  • 6 linguri ulei
  • 2 lingurițe de apă
  • sare

Mod de preparare:

1. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem varza mărunt.

2. Ardeii îi curățăm de semințe și îi tăiem fâșii subțiri.

3. Usturoiul îl zdrobim. Ceapa o tăiem rondele iar roșiile felii.

4. Pătrunjelul îl tăiem cât mai mărunt.

5. Amestecăm toate ingredientele menționate mai sus.

6. Pentru sos, mărunțiți nucile, adăugați muștarul, zahărul, 1 linguriță de apă și uleiul.

Poftă bună!

Încearcă și… Salată de conopidă

Salată simplă și gustoasă de conopidă – Foarte sănătoasă și sățioasă, foarte bună pentru cei care țin dietă – Pentru a pregăti această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente:

  • 1 kg conopidă
  • 1 morcov mare
  • 4 linguri oțet
  • câțiva căței de usturoi
  • 1 ardei gras
  • pătrunjel
  • un pic de ulei
  • alte condimente, la alegere

Cum se prepară?

  • Spălați bine conopida și tăiați-o mărunt.
  • Fierbeți conopida timp de 15-20 minute, până când devine ușor moale. Așteptați apoi să se răcească suficient.
  • Curățați și dați prin răzătoare morcovul.
  • Tăiați ardeiul gras fâșii și tocați mărunt pătrunjelul.
  • Puneți laolaltă toate ingredientele și adăugați usturoiul, oțetul, uleiul și alte condimente, după gust.
  • Amestecați bine și lăsați salata la frigider peste noapte.

Poftă bună!