Un preparat gustos, fin și aromat – Inimi de pui cu ciuperci și ceapă și ciuperci, gata în doar 20 minute – Pentru această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
Ingrediente necesare:
- 500 g inimi de pui
- 1 morcov
- 1 legătură verdeață
- 3 linguri ulei de măsline
- 300 g ciuperci
- 1 ceapă
- 150 g smântână
- sare
- piper negru
Mod de preparare:
1. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem inimile jumătăți.
2. Într-o tigaie încinsă cu ulei, prăjim ceapa tăiată mărunt. Adăugăm inimile pregătite anterior și gătim la foc mic.
3. Dăm morcovul prin răzătoare, pe urmă îl adăugăm în tigaie. La final, adăugăm ciupercile, condimentăm cu sare și piper și amestecăm foarte bine.
4. Turnăm smântâna, acoperim cu un capac și gătim la foc mic până când inimile sunt gata.
5. La final, decorăm cu verdeață.
Să le savurați cu poftă! Poftă bună!
Discussion about this post