Ingrediente:
- 5-6 cartofi fierți
- 600 g carne tocată
- 300 g mozzarella
- 200 ml smântână
- 2 ouă
- sare, piper
Mod de preparare:
1. Într-o tigaie încinsă cu ulei, prăjim ceapa tăiată mărunt.
2. Într-o tigaie separată, prăjim carnea tocată. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem cartofii felii.
3. În tigaie cu ceapă, adăugăm carnea tocată, sarea, piperul și gătim la foc mic, 5-7 minute.
4. Pe o tavă de copt, așezăm un strat de cartofi. Pe deasupra, adăugăm jumătate din umplutură iar la final acoperim cu mozzarella. Procedăm la fel până terminăm toate ingredientele.
5. Adăugăm smântâna bătută, amestecată cu ouă.
6. Coacem la temperatura de 170 de grade, timp de 35 de minute.
Să o savurați cu poftă! Poftă bună!
Discussion about this post