Tort aperitiv cu piept de pui, șuncă și cașcaval – Se prepară din 300g cașcaval, 2 ouă, 100g șuncă și…
Ingrediente necesare:
- 4 buc. piept pui
- 300 g cașcaval ras
- 100 g șuncă
- 2 ouă
- 2 linguri smântână
- 2 linguri făină
- Sare
- Piper
- Condimente după gust
Mod de preparare:
Tapetăm o tavă de tort de 24 cm cu hârtie de copt. Tăiem carnea în felii subțiri și condimentăm.
Amestecăm ouăle cu smântâna, sare și piper. Dăm feliile de carne prin făina, prin amestecul de smântână după care punem în tava pregătită.
Presărăm cașcaval deasupra, punem feliile de șuncă. Repetăm straturile până se termină ingredientele.
Turnăm amestecul rămas de ou și smântână peste ultimul strat. Acoperim tava cu folie de aluminiu și o dăm la cuptorul preîncălzit la 220 de grade.
În ultimele 2-3 minute, îndepărtăm folia, presărăm cașcaval ras deasupra. Când se topește cașcavalul, scoatem tava din cuptor.
Savurați cu poftă! Poftă bună!