Rețetă simplă și gustoasă – Cele mai bune Ciupercuțe Pane pe care le poți face acasă

Rețetă simplă și gustoasă pentru ciupercuțe pane

Ingrediente necesare:

10 ciuperci champignon
150 g făină
150 g pesmet
2 ouă

sare și piper, după gust
ulei, pentru prăjit

Mod de preparare:

Spălăm bine ciupercile, apoi curățăm și tăiem codița.

Sărăm ciupercile și le lăsăm deoparte timp de 10 minute.

După 10 minute, tamponăm ciupercile și presărăm peste ele piperul.

Punem făina, pesmetul și ouăle bătute în 3 boluri.

Dăm ciupercile mai întâi prin făina, apoi prin ou și prin pesmet.

Le prăjim într-o cantitate generoasă de ulei încins, suficientă ca ciupercile să plutească în ea.

După ce ciupercile s-au rumenit frumos pe ambele părți, le scoatem pe prosop de hârtie.

Servim ciupercile cu sos tzatziki sau de smântână și usturoi.

Să le savurați cu poftă! Poftă bună!

Sursă rețetă: poprostupycha.com.pl/przepis/chrupiace-pieczarki-w-serowym-ciescie/