Rețetă rapidă și foarte gustoasă – Ouă umplute – Aperitivul care nu lipsește niciodată de la mesele festive
Timp de preparare: 30 minute
Nr. de porții: 7
Ingrediente
- 7 oua fierte și curățate
- 1 pateu
- 30 gr unt la temperatura camerei
- 1-2 castraveciori murați tăiați mărunt
- Sare și piper
- 2 linguri smântână
- Maioneza din 2 ouă
Preparare
Ouăle le-am tăiat pe jumătate. Gălbenușurile le-am pus într-un bol, am pus pateul de porc, untul, castraveții murați, sare și piper. Dacă doriți, puteți pune 1 linguriță smântână.
Amestecăm foarte bine. Umplem jumătățile de albuș. Maioneza am amestecat-o cu 2 linguri de smântână. Am pus pe un platou maioneza am așezat ouăle și am ornat. Puteți pune jumătățile cu umplutură în jos și sa punem maioneza peste.
Rețeta aparține d-nei. Daniela Maria Todea și a fost preluată cu acord expres