Rețetă pas cu pas, cu imagini – Pizza de casă (la tigaie) – Rețetă rapidă, gata în doar 10 minute – Aveți nevoie de 1 ou, 6 linguri făină, 6 linguri smântână și…
Ingrediente necesare:
- 1 ou
- 6 linguri făină
- 6 linguri smântână
- 1 praf de sare
Ingrediente necesare pentru topping:
- 50-60 g salam/ șuncă/ piept de pui fiert/ kaizer/ cârnăciori
- 70-80 g brânză/ cașcaval
- 1-2 roșii
- Ciuperci
- 1,5 linguri ketchup
Mod de preparare:
Punem oul, smântâna și sarea într-un bol și amestecăm bine cu telul, până la omogenizare. Adăugăm și făina și omogenizăm bine, asigurându-ne că nu rămân cocoloașe.
Transferăm aluatul astfel obținut într-o tigaie încinsă, unsă cu un pic de ulei. Uniformizăm, acoperim tigaia cu capac și coacem la foc mediu timp de 2 minute. Răsturnăm blatul și îl ungem cu ketchup. Punem topping-urile preferate și acoperim cu capac. Coacem până brânza se topește.
Savurați cu poftă! Poftă bună!