Rețetă pas cu pas, cu imagini – Pizza de casă (la tigaie) – Rețetă rapidă, gata în doar 10 minute – Aveți nevoie de 1 ou, 6 linguri făină, 6 linguri smântână și…

Ingrediente necesare:

  • 1 ou
  • 6 linguri făină
  • 6 linguri smântână
  • 1 praf de sare

Ingrediente necesare pentru topping:

  • 50-60 g salam/ șuncă/ piept de pui fiert/ kaizer/ cârnăciori
  • 70-80 g brânză/ cașcaval
  • 1-2 roșii
  • Ciuperci
  • 1,5 linguri ketchup

Mod de preparare:

Punem oul, smântâna și sarea într-un bol și amestecăm bine cu telul, până la omogenizare. Adăugăm și făina și omogenizăm bine, asigurându-ne că nu rămân cocoloașe.

Transferăm aluatul astfel obținut într-o tigaie încinsă, unsă cu un pic de ulei. Uniformizăm, acoperim tigaia cu capac și coacem la foc mediu timp de 2 minute. Răsturnăm blatul și îl ungem cu ketchup. Punem topping-urile preferate și acoperim cu capac. Coacem până brânza se topește.

Savurați cu poftă! Poftă bună!