Aceste paste sunt preferatele familiei – Paste Carbonara

Ingrediente

  • 250 gr bacon
  • 400 gr spaghete
  • 300 gr smântână de gătit
  • 150 gr parmezan ras
  • 3 buc gălbenușuri
  • 2 linguri unt sau ulei

Preparare

Punem într-o tigaie untul, se lasă să se topească și se adaugă bacon tăiat. Se lasă la foc potrivit pentru a se rumeni frumos.

Într-un bol punem smântâna, gălbenușurile și parmezanul. Se amestecă bine și se pune peste bacon. Se lasă 2-3 minute la foc potrivit până începe să dea un clocot.

Pastele se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj, se scurg, precizez ca nu se pun sub jet de apă rece, și se pun peste sosul fierbinte.

Amestecăm foarte ușor.

Se servesc fierbinți. Dacă doriți puteți servi cu parmezan ras deasupra.

Sper să vă placă rețeta și să încercați. Aceste paste sunt preferatele familiei.

Poftă bună!

Rețeta aparține d-nei. Daniela Maria Todea și a fost preluată cu acord expres