Ingrediente:
- 200 g cașcaval
- 1 lingură pesmet
- 2 ouă
- 3 dovlecei
- 70 g făină
- 200 g parmezan
- 1 linguriță apă
- praf de usturoi
- mix de condimente
- paprika
- sare
Mod de preparare:
1. Pentru început, spălăm dovleceii, îi curățăm, pe urmă îi uscăm. Cu ajutorul unui cuțit, îi tăiem felii subțiri, de 0.5 cm, pe verticală.
2. Așezăm feliile într-un vas. Le amestecăm cu sare și le lăsăm 20 de minute.
3. Uscăm fiecare felie cu un prosop de bucătărie și o condimentăm cu mixul preferat. Tăiem cașcavalul felii subțiri, de grosimea celor de dovlecel.
4. Pentru a forma sendvișurile, așezăm 2 felii de cașcaval între 2 felii de dovlecel.
5. Într-un bol, batem ouăle cu apa. În boluri separate, așezăm făina, pesmetul, parmezanul dat prin răzătoare, paprika și usturoiul praf.
6. Dăm sendvișurile prin făină, pe urmă prin ouăle bătute și prin pesmet. Folosiți ingrediente alternate pentru fiecare sendviș.
7. Așezăm sendvișurile pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Le coacem la temperatura de 170 de grade, timp de 25-30 de minute.
Poftă bună!